< Terug

Help mee de droom van Dave waar te maken

Dave van 16 jaar, de oudste zoon van Joke van den Akker, kreeg op 10-jarige leeftijd te horen dat hij een ongeneeslijke hersentumor heeft. Het hele gezin stond op zijn kop bij het horen van deze boodschap. Na een periode van bestralingen en opnames in het ziekenhuis, volgden er jaren van aanpassingen en verliezen incasseren. Door de bestralingen heeft Dave nu ook niet aangeboren hersenletsel en een eetstoornis. Al met al een complexe situatie om mee te leven. Niet alleen voor Dave en het hele gezin, ook voor hun naasten, de medici en hulpverleners. Joke schreef hierover het boek Hoe gewoon bijzonder werd. Als je kind kanker krijgt. Dit najaar kreeg Dave met zijn familie de gelegenheid om op Curaçao een dolfijnentherapie te volgen. Dit werd een bijzondere tijd.
 
Hoe de therapie verlopen is, wat de gevolgen zijn en over de droom van Dave kunt u horen in het gesprek dat Dave en Joke gister hadden met Jan van den Bosch in Hour of Power. Klik hier om de uitzending te bekijken, vanaf minuut 20.51.
 
De droom van Dave
Dave wil in 2015 heel graag opnieuw de dolfijntherapie op Curaçao gaan volgen. Jij kunt helpen om de wens van Dave waar te maken door nu het boek te kopen dat door zijn moeder is geschreven. Van elk verkocht exemplaar van Hoe gewoon bijzonder werd, ontvangt Dave € 5,- voor zijn wens. Bestel nu het boek en maak Dave’s wens waar!
 
Zie ook www.jokevandenakker.nl.
 
 
 
 

< Terug