< Terug

Hella van der Wijst presenteert: De kracht van TROOST+muziek

Troostverhalen met muziek

Hoe waardevol is het om TROOST te ontvangen of TROOST te geven? Presentator en schrijfster Hella van der Wijst zoomt in op de kracht van TROOST. Herontdek samen met haar deze oudste en meest doeltreffende manier om pijn en verdriet te delen. Hoe werkt troost, waar vind je troost en waar beslist niet? Vind je het in je hart, je hoofd, thuis of juist wandelend in de natuur? Helpt Ed Sheeran of juist Guus Meeuwis? Mét pianist Lars Zebregs opent Hella’s Verhalenhuis haar deuren in de School van Frieswijk.

zondag 10 november – 15:00 uur tot 16:30 uur

School van Frieswijk, Schalkhaar

Bekijk de website van School van Frieswijk voor alle informatie en om je op te geven.

Meer informatie over het boek Troost:

Troost van Hella van der Wijst bevat zo’n twintig ervaringsverhalen van mensen die geliefden verloren. Daarnaast geven rouwdeskundigen en wetenschappers vanuit unieke invalshoeken inzichten in de wondere wereld van verdriet en troost.
Wat is troost en hoe werkt het? Waar vinden mensen die een dierbare moeten missen troost? Waarom is het delen van verdriet zo belangrijk? Wat moet je als naaste wel en vooral niet zeggen?
Sinds drie jaar voert Hella van der Wijst voor het EO-programma Ik mis je wekelijks een gesprek bij het graf van een geliefde. Dit levert unieke inzichten op in de manier waarop mensen in Nederland rouwen en doorleven. Daarvan is dit boek de weerslag.
Dit boek kan rouwenden troosten en omstanders helpen om te troosten.

< Terug