< Terug

Waarom is het delen van verdriet zo belangrijk?

Hella van der Wijst
Fotograaf: Diana van Vught

Presentatrice Hella van der Wijst voerde voor het EO programma ‘Ik Mis Je‘ wekelijks een gesprek bij het graf van een geliefde. Dit leverde unieke inzichten op in de manier waarop mensen in Nederland rouwen en troosten.

Bestel het boek nu met korting!

In het filmpje hieronder kunt u het levensverhaal van Albert en Annemarie zien. Na het horen van het verhaal van Albert en Annemarie over het auto-ongeluk waar hun twee dochters Inge en Suzan overleden en hoe de twee ouders troost vonden, wist Hella: “Er moet een boek komen!” Aan het einde van het filmpje kunt u zien waar u Troost met korting kunt bestellen.


Presentatie Troost

U bent van harte welkom bij de presentatie van het boek Troost op vrijdag 25 januari. Hella’s boek zal gepresenteerd worden in Brouwerij Troost Westergas te Amsterdam. Daar vindt ook de bekendmaking van de top 10 wat wel/niet doen/zeggen bij verdriet plaats. De inloop start om 14:00 uur op vrijdag 25 januari 2019.Meer informatie over de presentatie kunt u op de uitnodiging vinden.      Omdat er in de brouwerij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, vragen wij u om u aan te melden door een mail te sturen naar promotie@kokboekencentrum.nl.    


Troost, als je iemand mist

Wat is troost en hoe werkt het?
Waarom is het delen van verdriet zo belangrijk?
Wat moet je als naaste wel en vooral niet zeggen?
Dit boek kan rouwenden troosten en omstanders helpen om te troosten.

Het boek ligt vanaf 25 januari 2019 in de winkel.

Reserveer het boek hier.

N.a.v. Troost | Hella van der Wijst | KokBoekencentrum | Als paperback

< Terug