< Terug

Hemelse Modder met Sytze de Vries in gesprek met Nico de Waal

nico de waal hemelse modder

Nico de Waal, al meer dan dertig jaar verbonden aan Boekencentrum Uitgevers en KokBoekencentrum, gaat later dit jaar met pensioen. De Waal was tot 2016 algemeen directeur van Boekencentrum, gespecialiseerd in theologie, godsdienst en kerk. Dan wordt Boekencentrum overgenomen door VBK Media, de Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep en wordt De Waal uitgeefdirecteur van KokBoekencentrum dat onder VBK Media valt. Daarnaast is hij ook directeur van BV Liedboek. 

Hemelse modder

Sytze de Vries ging in juni in gesprek met Nico de Waal in zijn programma Hemelse Modder voor Radio Bloemendaal. Het werd een persoonlijk gesprek over geloof, kerk en de uitgeverij.

Gerelateerde uitgave:

Als gerelateerde titel kiezen we vandaag voor de Christelijke dogmatiek van Gijsbert van den Brink en Kees van der Kooi. Deze dogmatiek stelt zinvolle vragen en biedt houdbare antwoorden in gesprek met de traditie, met de wereldwijde kerk en met onze eigen tijd, waarin de vanzelfsprekendheid van de kerk is verdwenen.Het is één van de vele titels waarvoor Nico de Waal als uitgever verantwoordelijk was en voor hem ook één van de beeldbepalende uitgaven in zijn loopbaan bij Boekencentrum.

< Terug