< Terug

Uitgeverij KokBoekencentrum zoekt accountmanager christelijke winkels (36 uur)

Bent u een bevlogen verbinder en verkoper? Ziet u uzelf als de commerciële schakel tussen onze boeken en uitgeverijen en de christelijke winkels? Dan zijn wij op zoek naar u!

Auteurs verbinden met lezers -daar zetten wij ons al 125 jaar iedere dag voor in. Ons doel: zoveel mogelijk lezers verrijken met het mooie werk van ons brede scala van auteurs onder wie Lynn Austin, Henk Binnendijk, Gijsbert van den Brink, Willeke Brouwer, Marianne Grandia en Anselm Grün. En ook Irma Joubert, C.S. Lewis, Charles Martin, Huub Oosterhuis, Francine Rivers, Henk Stoorvogel en W. Paul Young.

KokBoekencentrum is marktleider in christelijke boeken, platforms en tijdschriften, die weet wat er in het post-religieuze samenleving gebeurt. KokBoekencentrum is onderdeel van VBK|media en samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt. We zijn ondernemend en innovatief. De uitgeefwereld verandert en we worden enthousiast van alle mogelijkheden die dat biedt. 


De functie accountmanager

Als accountmanager bent u verantwoordelijk voor de verkoop aan en resultaten bij de christelijke winkels en groothandel, zowel op beurzen als in de winkels. Als sparringpartner bouwt en beheert u op professionele en inhoudelijke wijze relaties met christelijke boekhandels en partners. Samen wilt u werken aan het vergroten van omzet. U denkt actief mee over het benaderen van de veranderende boekenmarkt.

U bent onderdeel van het VBK|media salesteam en staat in nauwe verbinding met de brede KokBoekencentrum organisatie. Zo bent u een actief gesprekspartner voor redactie en marketing om zo lezers en onze boeken met elkaar te verbinden. U werkt samen met meerdere accountmanagers en rapporteert aan de Commercieel manager.

Deze uitdagende functie biedt gelegenheid voor groei waarbij u een sterke commerciële focus kunt combineren met uw affiniteit voor het brede terrein van religie en levensbeschouwing.


Wij vragen

Door enige jaren buitendienstervaring dan wel relevante werkervaring bij een winkel of een commerciële organisatie weet u als geen ander wat ondernemen en klantgericht zijn betekent. Natuurlijk heeft u aantoonbare affiniteit met het christelijke boek en zijn afnemers. U heeft een afgeronde HBO opleiding en bent in het bezit van rijbewijs B. Ook vindt u het leuk om met betrokken en bevlogen mensen te werken. U beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht en u maakt graag deel uit van een team. U vindt het leuk om initiatief te nemen en u bent verantwoordelijk.


Meer informatie

We vragen veel, maar hebben ook veel te bieden. Bij ons werkt u voor een succesvolle uitgeefgroep die de ambitie heeft om te groeien – en daar kunt u een belangrijke rol in spelen. We geven u alle ruimte om zelfstandig te werken en keuzes te maken en je optimaal te ontwikkelen (bijvoorbeeld door cursussen).

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao van het uitgeverijbedrijf.


Bent u enthousiast geworden?

Reageer dan vóór 10 oktober via onderstaande link.Heeft u nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Vanessa van Hofwegen, Commercieel manager, telefoonnummer 06-27050159 of 088 8002670.


Wij zien uw reactie graag tegemoet!

< Terug