< Terug

Glossy over wereldberoemde spiritualiteit Thomas a Kempis

Volgende week ligt de glossy Thomas is de winkel. De glossy Thomas is een unieke glossy over de wereldberoemde spiritualiteit van Thomas a Kempis.
THOMAS | Glossy - Mariska van Beusichem (hoofdred.)De glossy THOMAS verschijnt ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Stichting Thomas a Kempis. Van Bill Clinton tot Kees van der Staaij, van Désanne van Brederode tot Ernst Daniel Smid, Thomas a Kempis zit in harten van velen. Dat is te danken aan zijn beroemde boek De navolging van Christus dat tot op de dag van vandaag overal ter wereld gelezen wordt.
Met medewerking van: Désanne van Brederode, Stef Bos, Karsu Dönmez, Ernst Daniel Smid, Lenny Kuhr, Annemiek Schrijver, Sharon Kips en vele anderen!
Bekende en onbekende Nederlanders delen hun leeservaringen met Thomas’ bestseller De Navolging van Christus. Er is aandacht voor maatschappelijke initiatieven in de geest van Thomas, voor de Moderne Devotie, de religieuze beweging waartoe Thomas behoorde, en voor Overijssel, de bakermat van deze beweging die een stempel op de Europese cultuur heeft gedrukt.
Bekijk het video-interview met eindredacteur Mariska van Beusichem, voorzitter van de Stichting Thomas a Kempis, predikant (PKN) en zelfbenoemd kerkhervormer. Zij bereidt een proefschrift voor over Therese van Lisieux.

< Terug