< Terug

Nog meer e-books zijn flink afgeprijsd!

Van 1 februari tot en met 28 februari 2019 is een aantal e-books flink afgeprijsd! In dit overzicht kunt u de tijdelijk afgeprijsde e-books bekijken.
 


 

Ik zocht Allah en vond Jezus

Van €9,99 nu €5,99
   
De uit Pakistan afkomstige Nabeel Qureshivertelt in ‘Allah zoeken, Jezus vinden’ het verhaal van zijn bekering tot het christendom. Dit boek biedt diepe inzichten in de islam en in de innerlijke strijd van een moslim die zoekt naar de waarheid en in conflict komt met zijn familie.
    
Bestel het e-book hier

 


Leven zonder beperkingen

Van €9,99 nu €5,99

Nick Vujicic is een waar fenomeen. Hij brak door op YouTube en spreekt regelmatig voor grote massa’s mensen all over the world. Van schoolkinderen tot zakenlui. Veel mensen voelen zich door zijn boodschap gesterkt en geïnspireerd.
 

Bestel het e-book hier

 


Gekidnapt door de Taliban

Van €9,99 nu €5,99
Het ongelooflijke verhaal van arts Dilip Joseph, Gekidnapt door de Taliban en bevrijd door SEAL team 6. Wat begint als een routinebezoek aan een plaatselijke kliniek, verandert in een nachtmerrie als de kliniek wordt overmeesterd door Talibanstrijders.
   
Bestel het e-book hier

 


Leven uit de drukte

Van €9,99 nu €5,99

Volgens Anselm Grün zul je in de stilte vrede vinden. In zijn boek Leven uit de stilte legt hij uit hoe belangrijk het is om de stilte te koesteren en meer ruimte te geven in je leven.
 

Bestel het e-book hier

 


Niet moet, alles mag

Van €6,99 nu €4,99

Een herziene uitgave van een inmiddels klassieke bestseller. Dit boek is al voor tal van mensen een eyeopener geweest: de ontdekking dat het niet de omstandigheden zijn die ons gestrest maken, maar de manier waarop wij tegen onszelf, anderen en de wereld om ons heen aankijken.
 

Bestel het e-book hier

< Terug