< Terug

Nieuwe titels in april

Hieronder een overzicht van de nieuwste boeken in april.

Over muren heen

Over muren heen- Lody van de Kamp

Over muren heen van Lody van de Kamp en Oumaima Al Abdellaoui is een briefwisseling tussen een rabbijn en een moslima en biedt een boeiende inkijk in twee culturen in onze Nederlandse samenleving. Beiden zoeken ze naar verbinding, maar schromen niet de scheidslijnen aan te geven.Grote theologen over grote thema’s

Grote theologen over grote thema's - Jeannette Donkersteeg

Grote theologen over grote thema’s, samengesteld door Jeannette Donkersteeg, bevat 365 citaten van grote theologen uit de hele geschiedenis van het christendom.
Gods liefde doorgeven

Gods liefde doorgeven-Nieske Selles-ten Brinke

Gods liefde doorgeven van Nieske Selles-ten Brinke is bijbelstudieboek voor opvoedkringen en moedergroepen biedt acht themahoofdstukken om je samen met andere ouders te verdiepen in de geloofsopvoeding aan je kinderen. 

Wandelen naar wijsheid

Wandelen naar wijsheid-Thomas Hontelez

In zijn boek Wandelen naar wijsheid legt Thomas Hontelez uit dat pelgrimeren meer is dan alleen wandelen. Pelgrimeren is de innerlijke en uiterlijke reis laten samenvloeien tot een ervaring waarin je dichter tot jezelf komt. 
De Choral Evensong in de praktijk

De choral evensong - Hanna Rijken

In De Choral Evensong in de praktijk gaat theoloog en musicus Hanna Rijken in op de liturgische achtergronden van de Choral Evensong. 


< Terug