Menu

Bijbelstudies voor iedereen

Redactie Theologie.nl

Het bestuderen van de Bijbel is voor veel mensen dé manier om de boodschap van het Oude en Nieuwe Testament te leren begrijpen. Het volgen van een Bijbelstudie leert je de tekst aandachtig te lezen en te vertalen naar onze tijd. Neem bijvoorbeeld het bijbelstudieboek Petrus beter begrijpen. Dit deel is geschreven om te helpen ‘de bijbelteksten over een allesbehalve volmaakte volgeling van Jezus te vertalen naar het volgen van Jezus vandaag de dag.’

Bij KokBoekencentrum verschenen bijbelstudies voor iedereen. Voor wie een persoonlijke bijbelstudie wil doen en voor wie dat liever in groepsverband doet. Alle boeken zijn voorzien van gespreksvragen en verwerkingsopdrachten die je aanzetten om gericht over thema’s na te denken.

banner bijbelstudieboeken klein

In de (christelijke) boekhandel kunt u de gratis bijbelstudiefolder verkrijgen. In deze folder vindt u al onze bijbelstudieseries, aangevuld met boeken van andere uitgevers. Bekijk ons actuele aanbod op onze website.

Bekende series die bij KokBoekencentrum verschenen zijn:

Luisteroefeningen. De insteek van deze serie is goed te ‘luisteren’ naar de Schriften.

Luisterend leven. Deze serie brengt mediteren en bestuderen van de Schrift bij elkaar. De serie sluit aan bij de Apostolische Geloofsbelijdenis.

Henk Stoorvogel. Deze bekende voorganger weet de Bijbelse boodschap dicht bij de lezer te brengen.

12 artikelen. Vanuit Schrift en belijdenis beantwoorden de bijbelstudieboeken in deze reeks actuele thema’s.

Bijbel beter begrijpen. Praktische bijbelstudies over het volgen van Jezus vandaag de dag.

Thematische bijbelstudies. Daarnaast verschijnt bij KokBoekencentrum jaarlijks een aantal nieuwe thematische bijbelstudieboeken. De nieuwste uitgaven zie je hieronder in de galerij.

Bijbelstudies voor iedereen

Het bestuderen van de Bijbel is voor veel mensen dé manier om de boodschap van het Oude en Nieuwe Testament te leren begrijpen. Het volgen van een Bijbelstudie leert je de tekst aandachtig te lezen en te vertalen naar onze tijd.

Nieuwe boeken

Lid worden