Menu

None

De mooiste Bijbelse dagboeken voor het nieuwe jaar

Het dagboek Woorden van Augustinus van Henk Florijn bevat een selectie van Augustinus’ overdenkingen bij Bijbelteksten. Lees HIER een interview met Henk Florijn.


Vier het leven is een dagboek met 365 gelukjes voor elke dag. Per dag wordt een korte gedachte doorgegeven die de dag positief inkleurt, geïnspireerd door teksten uit liedjes, gedichten, Bijbelteksten, quotes en uitspraken van bekende mensen.


Geheel voor Hem (Hardcover)

Oswald Chambers is een van die predikanten die zijn lezers blijft inspireren. Deze nieuwe editie van zijn Bijbels dagboek ‘Geheel voor Hem’ is volledig herzien en bewerkt voor deze tijd.

Elke dag bevat een Bijbelcitaat met uitleg, hoofdzakelijk ontleend aan preken, lezingen en toespraken. Iedere pagina bevat een veelheid aan gedachten en een diepgang die uitnodigt tot persoonlijke meditatie.


In Voluit leven neemt Anselm Grün je mee naar de ziel, waar zich een stiltecentrum bevindt in de hectiek van alledag. Voluit leven is een dagboek, met maandthema’s: tot rust komen, vertrouwen bij verandering, loslaten, zintuiglijk leven, schoonheid ervaren, aandacht geven, genieten, worstelen, kind worden.


Stiltedagboek (Hardcover)

Mirjam van der Vegt biedt met methodes uit de kloostertraditie een waardevolle verdieping voor de Bijbellezing van elke dag. 


Nu verzameld in een dagboek: 366 tekstfragmenten van Dietrich Bonhoeffer die de gehele breedte en diepte van zijn gedachtewereld beslaan.

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken