DUO-aanbieding

Sluit dit najaar een abonnement voor Theologie.nl af en kies jouw favoriete tijdschrift erbij.

Maak keuze uit één van deze tijdschriften:

Theologie.nl + Herademing (normaal 27,50 nu samen voor maar 15,-)Steeds meer mensen ontdekken de rijkdom van de christelijke spiritualiteit. Herademing wil je inspireren met aandacht voor hedendaagse spirituele stromingen en oog voor mystieke bronnen uit het rijke verleden. Het tijdschrift geeft ook praktische tips voor je eigen spiritualiteit. Bestel Theologie & Herademing.

Theologie.nl + Schrift (normaal 28,25 nu samen voor maar 15,-)Schrift biedt inzicht in de achtergronden van de Bijbel als historisch boek, als literair werk en als inspiratiebron voor kunst en cultuur. De onderwerpen van het tijdschrift betreffen Bijbelboeken, Bijbelse personen, plaatsen, gebeurtenissen en thema’s. Ook besteedt het tijdschrift aandacht aan archeologie en geografie, en ook aan niet-Bijbelse geschriften uit de oude wereld van het Nabije Oosten. Schrift is geschikt voor iedereen die geïnformeerd wil raken over de Bijbel en haar culturele en historische achtergrond. Schrift is ook zeer geschikt voor leesgroepen en leerhuisavonden. Bestel Theologie & Schrift.

Wat lees je op Theologie.nl?Met een abonnement op Theologie.nl lees je naast alle gratis blogs en recensies, ook duizenden artikelen voor verdieping en inspiratie. De artikelen beslaan een breed scala aan onderwerpen, van kerkelijk werk en pastoraat tot exegese en systematische theologie.

Wat krijgt je?

  • onbeperkt artikelen, blogs en boekrecensies lezen op Theologie.nl
  • 1 tijdschrift naar keuze
  • gaat direct in na afsluiten
  • stopt automatisch op 31-12-2021

Maak gebruik van deze actie tot 30 november 2021 en ontdek Theologie.nl!

Bekijk hier de actievoorwaarden.