Actievoorwaarden duo abonnement Theologie.nl + tijdschrift

Lidmaatschap ingang & einde
Het duo-abonnement is een kennismaking voor nieuwe leden met theologie.nl. Het lidmaatschap gaat in op de datum van afsluiten en stopt automatisch op 31-12-2021.

Tijdschriften
Je kunt kiezen uit 2 tijdschriften:

Herademing
Verschijningsdatum: 7 december
Normaal: 27,50, nu: 15,-

Schrift
Verschijningsdatum: 12 november
Normaal: 28,25, nu: 15,-

Je krijgt het nieuwste nummer van het tijdschrift naar keuze toegestuurd + toegang tot theologie.nl online basis in 2021.

Nummers die al verschenen zijn, worden nagestuurd als je na de verschijningsdatum lid wordt.

De waarde ‘Normaal’ is gebaseerd op 3 maanden theologie.nl online lezen en aankoop van 1 los nummer.

Wat lees je in Schrift?
Schrift biedt inzicht in de achtergronden van de Bijbel als historisch boek, als literair werk en als inspiratiebron voor kunst en cultuur. De onderwerpen van het tijdschrift betreffen Bijbelboeken, Bijbelse personen, plaatsen, gebeurtenissen en thema’s. Ook besteedt het tijdschrift aandacht aan archeologie en geografie, en ook aan niet-Bijbelse geschriften uit de oude wereld van het Nabije Oosten.
Schrift is geschikt voor iedereen die geïnformeerd wil raken over de Bijbel en haar culturele en historische achtergrond. Schrift is ook zeer geschikt voor leesgroepen en leerhuisavonden.

Wat lees je in Herademing?
Steeds meer mensen ontdekken de rijkdom van de christelijke spiritualiteit. Herademing wil je inspireren met aandacht voor hedendaagse spirituele stromingen en oog voor bronnen uit het rijke verleden.

Geldig
De duo-aanbieding is geldig t/m 1-11-2021.