Menu

None

Speciale korting voor jou

alle dingen nieuw erik borgman

Tijdens de Nacht van de Theologie won Erik Borgman met zijn boek Alle dingen nieuw de prijs voor het Beste Theologische Boek 2019/2020. De jury oordeelt:

‘Volgens de jury is dit boek van de theoloog deel van een ‘ambitieus totaalproject in een tijd van versplintering, dat alleen al daarom lof en eer verdient.’ Uit het juryrapport: “Borgman zoekt naar een theologie die zich niet opsluit in de kerk, zich ook niet acceptabel probeert te maken voor een sceptische wereld, maar naar een theologie die in deze wereld om zich heen kijkt om te zien of daar iets van God oplicht. Dat levert geen gemakkelijke kost op. Je moet als lezer bereid zijn kopje onder te gaan en meegenomen te worden op de soms grillige baren van deze denker. Maar dat levert uiteindelijk een product op van een groots denker die met dit boek het markantste stuk theologie van dit jaar heeft afgeleverd.’

Als bezoeker van Theologie.nl kun je Alle dingen nieuw nu bestellen tegen een speciale actieprijs. Je betaalt geen € 29,99 maar slechts € 24,99. Voer in het winkelwagentje de kortingscode 904-11070 in.

(Deze actie eindigt op 1 maart 2021)

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken

Lid worden