Ouderlingenblad 100 jaar!

Wie jarig is trakteert

Hoera, Ouderlingenbad bestaat 100 jaar. Wie jarig is trakteert. Alle abonnees ontvangen daarom als cadeautje de elektronische gedichtenbundel 'Ik wou zo graag dat ik wat troost kon geven'. 

Wil je toegang tot het online archief van Ouderlingenblad?

Wist je dat je als Ouderlingenblad abonnee ook toegang heb tot het digitale archief van Ouderlingenblad? Handig om snel een artikel op te zoeken. En je kunt ook nog eens veel meer tijdschriften online lezen, zoals Schrift, Open Deur en TussenRuimte. Activeer direct ook jouw gratis theologie account. Houd je abonneenummer bij de hand*.

Activeren

*Let op: Helaas werkt dit (nog) niet voor collectieve abonneehouders. Heb je een collectief abonnement en wil je toegang? Neem dan contact op met promotie@theologie.nl.

Blijf op de hoogte en ontvang (nog) een e-book

Wil je op de hoogte blijven van het verschijnen van digitale artikelen uit Ouderlingenblad op Theologie.nl en ook van heel veel andere artikelen over geloofsopbouw, kerk en pastoraat? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Theologie.nl. Als bonus ontvang je direct nog een gratis e-book via de mail!

Schrijf je in