De Orgelvriend

Maandelijks besteedt De Orgelvriend aandacht aan oude en nieuwe pijporgels, restauraties, orgelbouwers, organisten en orgelcomponisten. De rubriek ‘Uit de orgelwereld’ biedt een overzicht van belangrijke actuele ontwikkelingen en activiteiten. Elke maand is er een interview met een organist, een orgelbouwer of een andere persoonlijkheid uit de orgelwereld. Ook worden er nieuwe boeken, cd’s, dvd’s en nieuwe muziekuitgaven besproken. Elke editie van De Orgelvriend bevat bovendien een uitneembare muziekbijlage die ook in klavarnotatie ter beschikking wordt gesteld. Ten slotte vindt u in elk nummer een uitgebreide, op plaatsnaam geordende concertagenda met aandacht voor speciale projecten.

De Orgelvriend verschijnt tienmaal per jaar, helemaal full colour en rijk geïllustreerd. Achtmaal varieert de omvang van 44 tot 52 bladzijden en tweemaal per jaar pakt De Orgelvriend uit met maar liefst 60 goedgevulde pagina’s. Onmisbaar voor de ware orgelliefhebber!

  • Zomernummer

  • Extra's

  • Redactie

  • Jaarregisters

  • Adverteren

Met onder andere:
In het zomernummer vindt u een interview met Jan van Dijk. Hij was bijna 40 jaar kerkmusicus in de Open Hofkerk te Rotterdam-Pendrecht. Zijn opvolger Marien de Vos componeerde een korte partita over Psalm 87 en droeg die op aan Jan van Dijk. In deze video voert Marien de Vos zijn compositie uit op het Vierdag-orgel van de Open Hofkerk, dat inmiddels is gedemonteerd en wacht op herplaatsing in de Grote Kerk in Breda.

Bekijk het voorproefje of de uitgelichte blog van dit nummer en de extra's.

Abonnementen

Neem een jaarabonnement (10 nummers)
Nederland: € 60,25*
Buitenland: € 101,00

Neem een proefabonnement (3 nummers)
Nederland: € 14,75

Jonger dan 21 jaar of student?
Neem een jongeren/studentenabonnement (10 nummers per jaar)
Na 5 jaar wordt dit abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement.
Nederland: € 32,50*

*abonnementsprijs op basis van automatische incasso

Abonnementenadministratie
Heeft u vragen over uw abonnement? Mail naar: orgelvriend@kokboekencentrum.nl.

Los nummer

Nederland: € 7,50 (excl. verzendkosten)
Buitenland: € 7,50 (excl. verzendkosten)

Bestel een los nummer