De Orgelvriend

Maandelijks besteedt De Orgelvriend aandacht aan oude en nieuwe pijporgels, restauraties, orgelbouwers, organisten en orgelcomponisten. De rubriek ‘Uit de orgelwereld’ biedt een overzicht van belangrijke actuele ontwikkelingen en activiteiten. Elke maand is er een interview met een organist, een orgelbouwer of een andere persoonlijkheid uit de orgelwereld. Ook worden er nieuwe boeken, cd’s, dvd’s en nieuwe muziekuitgaven besproken. Elke editie van De Orgelvriend bevat bovendien een uitneembare muziekbijlage die ook in klavarnotatie ter beschikking wordt gesteld. Ten slotte vindt u in elk nummer een uitgebreide, op plaatsnaam geordende concertagenda met aandacht voor speciale projecten.

De Orgelvriend verschijnt tienmaal per jaar, helemaal full colour en rijk geïllustreerd. Achtmaal varieert de omvang van 44 tot 52 bladzijden en tweemaal per jaar pakt De Orgelvriend uit met maar liefst 60 goedgevulde pagina’s. Onmisbaar voor de ware orgelliefhebber!

  • Januarinummer

  • Extra's

  • Redactie

  • Jaarregisters

  • Adverteren

Op 27 november 2022 overleed Gerwin Hoekstra op slechts 30-jarige leeftijd aan de gevolgen van een ernstige ziekte. In het eerste nummer van 2023 vindt u een in memoriam, geschreven door een aantal van zijn vrienden.

In dit filmpje hoort en ziet u Gerwin op het orgel van de Jacobijnerkerk te Leeuwarden, waarvan hij maar zo kort de vaste bespeler is geweest.

Bekijk het voorproefje van dit nummer en de extra's.

Abonnementen

Neem een jaarabonnement (10 nummers)
Nederland: € 62,50*
Buitenland: € 105,00

Neem een proefabonnement (3 nummers)
Nederland: € 17,50

Jonger dan 21 jaar of student?
Neem een jongeren/studentenabonnement (10 nummers per jaar)
Na 5 jaar wordt dit abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement.
Nederland: € 34,00*

*abonnementsprijs op basis van automatische incasso

Abonnementenadministratie
Heeft u vragen over uw abonnement? Mail naar: orgelvriend@kokboekencentrum.nl.

Los nummer

Nederland: € 7,95 (excl. verzendkosten)
Buitenland: € 7,95 (excl. verzendkosten)

Bestel een los nummer