De Orgelvriend

Maandelijks besteedt De Orgelvriend aandacht aan oude en nieuwe pijporgels, restauraties, orgelbouwers, organisten en orgelcomponisten. De rubriek ‘Uit de orgelwereld’ biedt een overzicht van belangrijke actuele ontwikkelingen en activiteiten. Elke maand is er een interview met een organist, een orgelbouwer of een andere persoonlijkheid uit de orgelwereld. Ook worden er nieuwe boeken, cd’s, dvd’s en nieuwe muziekuitgaven besproken. Elke editie van De Orgelvriend bevat bovendien een uitneembare muziekbijlage die ook in klavarnotatie ter beschikking wordt gesteld. Ten slotte vindt u in elk nummer een uitgebreide, op plaatsnaam geordende concertagenda met aandacht voor speciale projecten.

De Orgelvriend verschijnt tienmaal per jaar, helemaal full colour en rijk geïllustreerd. Achtmaal varieert de omvang van 44 tot 52 bladzijden en tweemaal per jaar pakt De Orgelvriend uit met maar liefst 60 goedgevulde pagina’s. Onmisbaar voor de ware orgelliefhebber!

  • Sweelinck-nummer

  • Extra's

  • Redactie

  • Jaarregisters

  • Adverteren

Select Columns Layout
400 jaar Sweelinck: extra dik themanummer
We pakken op 1 oktober uit met een extra dik nummer (56 pagina’s) rond de Nederlandse organist-componist Jan Pieterszoon Sweelinck. Op 16 oktober is het 400 jaar geleden dat deze ‘componist des vaderlands’ overleed. Reden om in dit themanummer stil te staan bij zijn leven en werk.Wie was Sweelinck? Wat was zijn rol in het Amsterdam van eind 16e, begin 17e eeuw en daarbuiten? En wie waren zijn navolgers?

Bekijk de inhoud van dit nummer in het voorproefje. De extra's vind je hier.
Insert Lead Generation

More...

Abonnementen

Neem een jaarabonnement (10 nummers)
Nederland: € 59,00*
Buitenland: € 99,00

Neem een proefabonnement (3 nummers)
Nederland: € 14,50

*abonnementsprijs op basis van automatische incasso

Abonnementenadministratie
Heeft u vragen over uw abonnement? Mail naar: orgelvriend@kokboekencentrum.nl.

Los nummer

Nederland: € 7,25 (excl. verzendkosten)
Buitenland: € 7,25 (excl. verzendkosten)

Bestel een los nummer