Menu

None

Win-actie: Walk of Wisdom startpakket

Met het oog op het nieuwe boek Wandelen naar wijsheid van Thomas Hontelez worden er twee startpakketten voor de Walk of Wisdom verloot onder bestellers via Theoblogie.

Wandelen naar wijsheid

In zijn boek Wandelen naar wijsheid legt Thomas Hontelez uit dat pelgrimeren meer is dan alleen wandelen. Pelgrimeren is de innerlijke en uiterlijke reis laten samenvloeien tot een ervaring waarin je dichter tot jezelf komt. In Wandelen naar wijsheid’ komen die twee reizen samen. Het boek is daarmee een inspiratie voor hen die altijd al eens hebben willen lopen, een motivatie voor hen die onderweg zijn en een bron van herkenning voor hen die reeds op pelgrimage zijn gegaan. Hoewel pelgrimeren en wandelen sterk met elkaar verbonden zijn, kunnen ze ook los van elkaar staan. Met de inzichten uit dit boek leer je ook pelgrimeren zonder zelf maar een stap te hoeven zetten.

“Als je ervoor openstaat en alert bent op wat de weg je geeft, biedt een pelgrimstocht ongelooflijk veel prachtige lessen. In vroeger tijden werd pelgrimeren al gezien als metafoor voor het leven. Op die kracht heeft het sindsdien nog helemaal niets ingeleverd. Pelgrimeren als metafoor zien voor het leven betekent ook dat je de lessen voor de pelgrim kunt vertalen naar lessen voor het leven. Hoe ga je om met tegenslagen? Laat je je uit het veld slaan door regen en wind? Door de brandende zon? Of zet je door en daag je jezelf uit? De overwegingen die je maakt, maken je sterker en geven je zelfvertrouwen. Ervaringen die je de rest van je leven nog kunt gebruiken. Met dit boek hoop ik je alert te maken op die momenten tijdens jouw tocht en hoop ik dat daardoor het maximale uit die unieke ervaring kunt halen.” – Thomas Hontelez

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt heel simpel meedoen, reserveer vóór 30 april het boek Wandelen naar Wijsheid via https://www.boekenwereld.com/wandelen-naar-wijsheid , en wie weet ben jij een van de twee gelukkigen.

Boekentip:

In zijn boek ‘Wandelen naar wijsheid’ legt Thomas Hontelez uit dat pelgrimeren meer is dan alleen wandelen. Pelgrimeren is de innerlijke en uiterlijke reis laten samenvloeien tot een ervaring waarin je dichter tot jezelf komt. In ‘Wandelen naar wijsheid’ komen die twee reizen samen. Het boek is daarmee een inspiratie voor hen die altijd al eens hebben willen lopen, een motivatie voor hen die onderweg zijn en een bron van herkenning voor hen die reeds op pelgrimage zijn gegaan. Hoewel pelgrimeren en wandelen sterk met elkaar verbonden zijn, kunnen ze ook los van elkaar staan. Met de inzichten uit dit boek leer je ook pelgrimeren zonder zelf maar een stap te hoeven zetten.

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken