Menu

Actievoorwaarden

Ingangsdatum van het lidmaatschap

Deze aanbieding bestaat uit verschillende abonnementen en is een kennismaking voor nieuwe leden met theologie.nl. Het lidmaatschap gaat in op de datum van afsluiten. Momenteel zijn er de volgende acties:

 1. Probeer Theologie.nl 1 maand voor 1 euro én ontvang het e-book De Retraite van Kees Postma (geldig t/m 15 september 2024)
 2. Hou je van online en offline lezen? Neem een proefabonnement van 3 maanden op Theologie.nl Basis digitaal én ontvang 3x een tijdschrift naar keuze thuis voor maar 13,75 euro (geldig t/m 15 september 2024)
 3. Kies een premium lidmaatschap en ontvang het e-book De Namiddag van het christendom van Tomáš Halík (geldig t/m 15 oktober 2024)

1. Probeer Theologie.nl basis digitaal voor 1 euro

Wat krijg je voor 1 euro ?

 • Het e-book De Retraite van Kees Postma ter waarde van 8,99. Dit is een lichtvoetig, humoristisch verhaal over een voorganger op zoek naar zichzelf.
 • Eén maand digitaal toegang tot Theologie.nl Basis; krijgt toegang tot het archief met ruim 6000 artikelen over o.a. geloof, pastoraat en kerk én leest 8 tijdschriften online.
 • Je krijgt elke vrijdag het overzicht met nieuw verschenen artikelen per mail toegestuurd.
 • Het abonnement wordt na een maand automatisch verlengd, tenzij je een maand van tevoren opzegt.

Geldig
Deze aanbieding is geldig t/m 15 september 2024


2. Neem proefabonnement van 3 maanden basis digitaal + print voor maar 13,75 euro

Hou je van lezen? Online op theologie.nl én vind je het leuk om een tijdschrift thuis te krijgen? Probeer dan het proefabonnement basis digitaal + print.

 • Je krijgt 3 maanden toegang tot alle gekwalificeerde basisinformatie op Theologie.nl (Theologie Basis maand).
 • Je krijgt 3 nummers van een tijdschrift naar keuze thuis: kies uit Ouderlingenblad, Open Deur en Woord & Dienst.
 • Je krijgt elke vrijdag het overzicht met nieuw verschenen artikelen per mail toegestuurd.
 • Het abonnement stopt automatisch.

Voor wie is dit proefabonnement?

Theologie.nl Basis digitaal + een tijdschrift thuis is er voor iedereen met een taak in een kerk of geloofsgemeenschap: bestuurders, ouderlingen, diakenen en vrijwilligers. Je hebt keuze uit 3 tijdschriften:


Open Deur
Open Deur geeft je nieuwe gesprekstof en inspiratie, steeds rond een thema. Met interviews, verhalen, gedichten, foto’s en artikelen. Open Deur is ook heel geschikt voor gespreksgroepen, themabijeenkomsten en voor het voorbereiden van vieringen. Je ontvangt het blad 3 keer.


Ouderlingenblad
Ouderlingenbad is al 100 jaar het tijdschrift voor kerkelijk werkers. Het blad biedt je informatie, toerusting, praktische handreikingen en tips voor de directe praktijk van het kerkelijk werk, zoals pastoraat en gemeenteopbouw. Ook is er aandacht voor bezinning en geestelijke reflectie. Je ontvangt het blad 3 keer.


Woord & Dienst
Woord & Dienst is een opiniërend magazine voor protestants Nederland. Onmisbaar voor wie op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen, standpunten en visies binnen protestants Nederland. Je ontvangt het blad 3 keer.

Geldig
De aanbieding is geldig t/m 15-09-2024.

Kiosk
Bekijk alle abonnementen in onze kiosk >


3. Theologie.nl Premium nu met e-book De namiddag van het christendom van Tomáš Halík

 • Je krijgt toegang tot alle gekwalificeerde informatie op Theologie.nl en hebt keuze uit een premium maandabonnement á 9,99 per maand of een jaarabonnement á 99,99 (2 maanden voordeel).
 • Je ontvangt als welkomstgeschenk het e-book De namiddag van het christendom ter waarde van 17,99. In zijn theologisch-filosofische boek De namiddag van het christendom schetst Tomáš Halík op profetische wijze de toekomst van de kerk. Hij stelt dat we niet leven in een tijdperk van verandering, maar in de verandering van een tijdperk. Al de crises die de kerk nu doormaakt, zijn nodig om tot een volwassener christendom te komen. Hij ziet de volwassener kerk als een kerk die over haar grenzen heen stapt en een wereldwijd broederschap helpt vormen. Het boek biedt een uiterst scherpe analyse van de huidige tijd en is een met grote overtuigingskracht geschreven meesterwerk.
 • Je ontvangt per mail elke vrijdag een nieuwsoverzicht met die week verschenen artikelen en om de week de nieuwsbrief prediking, vol preekinspiratie, liturgie suggesties en voorbeelden van kindermomenten.
 • Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij je van tevoren opzegt.

Tip: voer het abonnement op als studiekosten bij de Belastingdienst.

Voor wie is dit abonnement?

Theologie.nl Premium is onmisbaar voor (aankomende) christelijke theologen, voorgangers, predikanten, priesters, pastoors en geestelijk verzorgers.

Geldig
De aanbieding is geldig t/m 15-10-2024.

Hulp nodig bij het afsluiten?
Bekijk de keuzehulp of mail je vraag naar de helpdesk >

Nieuwe boeken