Over ons

Theologie.nl is een verdiepend platform, waarbij wij dagelijks inspiratie bieden aan theologen en kerkelijke vrijwilligers. We doen dit in de vorm van artikelen, blogs, online theologische boekwinkel, en vele recensies over theologische boeken. Op Theologie.nl vind je duizenden artikelen uit onder meer Ouderlingenblad, Laetare, Open Deur, Kerk & Theologie, Schrift, Herademing, TussenRuimte, Handelingen van de hand van meer dan achthonderd theologen, zoals Bram van de Beek, Samuel Wells, Tomas Halik, Henk Stoorvogel, Arnold Huijgen, Antoine Bodar en Richard Bohr. Dagelijks vullen we het platform aan met actuele items en artikelen.

Onze missie

Met Theologie.nl willen we iedereen met een interesse voor theologie samenbrengen, zodat we van elkaar kunnen leren, met elkaar kunnen delen en ons zelf kunnen inspireren en verdiepen. De redactie van Theologie.nl bestaat uit een team dat expertise heeft in theologie, uitgeverij en redactie. Heb je vragen over ons platform? Wil je zelf iets delen met theologisch Nederland? Of heb je een interessante aanbeveling voor ons? Laat het ons weten.

KokBoekencentrum

Theologie.nl is een onderdeel van KokBoekencentrum Uitgevers. KokBoekencentrum is marktleider op het gebied van christelijke boeken, tijdschriften en online platforms. Dit betekent dat we uitgaven maken voor mensen voor wie geloof, de Bijbel, spiritualiteit en christelijke traditie waardevol zijn. Maar ook voor lezers die zichzelf niet als gelovig bestempelen of openstaan voor andere religieuze tradities. KokBoekencentrum doet dit al meer dan honderd jaar, wat betekent dat ze veel kennis heeft van christendom en religie in het algemeen en veel ervaring met het ontwikkelen van boeken en andere media. KokBoekencentrum Uitgevers is onderdeel van VBK Uitgevers, de grootste uitgeversgroep in Nederland en toonaangevend op de Nederlandse boekenmarkt.

Materialen

KokBoekencentrum Uitgevers heeft getracht rechthebbenden zoveel mogelijk te achterhalen. Aan hen die desondanks menen aanspraak te kunnen maken op enig recht, wordt verzocht contact op te nemen.