Over ons

Theologie.nl is een onderdeel van KokBoekencentrum Uitgevers. KokBoekencentrum is de marktleider op het gebied van christelijke boeken, tijdschriften en online platforms. Dit betekent dat we uitgaven maken voor mensen voor wie geloof, de Bijbel, spiritualiteit en christelijke traditie waardevol zijn, maar ook voor lezers die zichzelf niet als gelovig bestempelen of openstaan voor andere religieuze tradities. KokBoekencentrum doet dit al meer dan honderd jaar, wat betekent dat ze veel kennis heeft van christendom en religie in het algemeen en veel ervaring met het ontwikkelen van boeken en andere media. Bekende auteurs uit het fonds van KokBoekencentrum zijn: Henk BinnendijkTomáš HalíkFrancine RiversJoke Verweerd en Antoine Bodar.

KokBoekencentrum Uitgevers is onderdeel van VBK Uitgevers, de grootste uitgeversgroep in Nederland en marktleider op de algemene boekenmarkt. Tot de groep behoren fictie- en non-fictie-uitgevers in Utrecht en Amsterdam.

Theologie.nl

Theologie.nl is een verdiepend platform, waarbij wij dagelijks inspiratie bieden aan theologen en kerkelijke vrijwilligers. We doen dit in de vorm van artikelen, nieuwsberichten, blogs, interessante publicaties en uitvoerige theologische webshop.  

Op Theologie.nl vindt je duizenden artikelen uit onder meer Ouderlingenblad, Laetare, Open Deur, Kerk & Theologie, Schrift, Herademing, Tussenruimte, Handelingen. Maar ook de blogs van Theoblogie zijn overgezet. Dagelijks vullen we het platform aan met nieuwe items en artikelen.

Onze missie:

Met Theologie.nl willen we iedereen met een interesse voor theologie samenbrengen, zodat we van elkaar kunnen leren, met elkaar kunnen delen en ons zelf kunnen inspireren en verdiepen. Heeft u naar aanleiding van deze site vragen, wilt u informatie met ons delen of heeft u een interessante aanbeveling voor ons, neem dan contact met ons op.