Menu

Door het water heen

Voorbereiding op de doop

Door het water heen

Voorbereiding op de doop

Auteur:
Bernard van Vreeswijk Eline van Vreeswijk

€ 9.99
Direct bestellen

Door het water heen van Bernhard en Eline van Vreeswijk biedt voor ouders een goede voorbereiding op de doop. Aan de hand van het doopformulier legt het in zeven hoofdstukken uit waarom we onze kinderen dopen, wat de doop betekent en hoe we invulling kunnen geven aan de belofte die we als ouders doen. De doop van je kind is altijd een bijzondere gebeurtenis voor de ouders. Om de echte waarde van dat moment, het symbool en de belofte die je doet als ouders goed te begrijpen, is het belangrijk je erin te verdiepen. Daarbij wil het boek Door het water heen helpen. Het De auteurs weten het zo te verwoorden dat iedereen het begrijpt. Door het water heen is een waardevol geschenk aan doopouders.

Het boekje ‘Door het water heen’ is een prettig leesbare uitleg van de betekenis van de doop. De verwijzingen en uitleg bij het doopformulier hebben ons geholpen in het begrip van dit formulier. Het boekje is een goede ondersteuning in de voorbereiding op de doop van je kindje.

René en Marinka Stofberg, Zegveld

In mijn gemeente deel ik ‘Door het water heen’ altijd uit als geschenkboekje, bij de geboorte van een kind. Dit boekje biedt in kort bestek en toegankelijke taal veel bezinning aan ouders. Het wijst de diverse betekenissen van de doop heel mooi aan; en het legt daarmee tegelijk het doopformulier uit. Het geeft zo een prachtige voorbereiding op het doopgesprek. Doopouders zijn er blij mee!

Ds. A. Schroten, Renswoude

Uitvoering
Hardback

ISBN: 9789023956211
Pagina's: 48 pagina's
Publicatiedatum: 2019-01-23

Op voorraad
Gratis verzending vanaf €19,95

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Onze veilige betaalmethoden: