Menu

Grenzeloos God

Integraal kijken naar God, mens en wereld

Grenzeloos God

Integraal kijken naar God, mens en wereld

Auteur:
Tilmann Haberer

€ 26.99
Direct bestellen

De Duitse theoloog Tilmann Haberer ontvouwt de christelijke traditie als een kosmisch drama. Het verhaal van God en de wereld begon met de oerknal en leeft sindsdien in iedere nanoseconde. Op elk moment en in alles gaat een liefhebbende wil schuil.

Zowel de ontwikkeling in onze persoonlijke overtuigingen als de traditiegeschiedenis van de religies doen ertoe. Vanuit een integrale manier van spreken over God, plaatst hij kernthema’s van het christendom (o.a. schepping en opstanding) in een bevrijdend perspectief, waarbij grenzen worden doorbroken. Daarbij put hij rijkelijk uit zijn eigen werk als wetenschapper, hulpverlener en pastor.

‘Grenzeloos God’ is een sprankelend boek dat toont dat het christelijk geloof niet alleen aanzet tot denken en geloven, maar meer nog: tot een leven in liefde.

DE NIEUWE KOERS: “Haberer spreekt over God als de dragende, alles doordringende ‘grond’ van de werkelijkheid. … De auteur legt duidelijk zijn kaarten op tafel, op zo’n manier dat je precies kunt volgen wat hij doet, waarom en met welk effect. … Haberer schreef een doordacht boek, en wat leuk is: hij daagt zowel liberalen als orthodoxen uit, en ook evangelischen. Niet om nu in de naam van Haberer je geloof te belijden, maar om zelfkritisch te durven denken over wat en hoe je gelooft.”

Uitvoering
Paperback

ISBN: 9789493220423
Pagina's: 256 pagina's
Publicatiedatum: 2023-05-25

Op voorraad
Gratis verzending vanaf €19,95

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Onze veilige betaalmethoden: