Menu

In wind en vuur

Alle liederen

In wind en vuur

Alle liederen

Auteur:
Willem Barnard

€ 85.00
Direct bestellen

Dit boek – deel I – bundelt de 350 kerkliederen van Willem Barnard, een van de aartsvaders van de Nederlandse liturgie en theologie.

Ook verkrijgbaar zijn de delen II en III, die de 350 liederen uitgebreid toelichten op de poëtische, bijbelse, liturgische en muzikale aspecten. Die delen laten zien waarom Barnard zo belangrijk was voor het Nederlandse kerklied. Barnard is de auteur met de meeste liederen (111) in het Liedboek; ook bij het populaire televisieprogramma Nederland Zingt is hij de auteur met de meeste liederen op zijn naam.

WILLEM BARNARD (1920-2010), ook bekend als Guillaume van der Graft, is de belangrijkste kerklieddichter van de twintigste eeuw. In het Nederlands taalgebied is hij volop te vinden in protestantse en katholieke liedbundels. Voor Barnard vormden poëzie, liturgie en theologie een eenheid: in zijn liederen komt alles samen.

IN WIND EN VUUR maakt Barnards liederen toegankelijk voor zingen, bidden of mediteren. Om, zoals Barnard het zelf zei, geloof diep te inhaleren, liefst over de longen. De voorintekenprijs geldt tot 15 april 2023. Daarna is 85 euro de prijs van deel I.

Uitvoering
Hardback

ISBN: 9789493220041
Pagina's: 800 pagina's
Publicatiedatum: 2022-02-13

Op voorraad
Gratis verzending vanaf €19,95

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Onze veilige betaalmethoden: