Menu

Provocatief pastoraat

Liefde, humor, uitdaging

Provocatief pastoraat

Liefde, humor, uitdaging

Auteur:
Marieke Sillevis Smitt

Pastoraat kan doeltreffender, lichter en vooral ook leuker. Met provocatief pastoraat roep je de ander naar voren, daag je hem of haar in positieve zin uit, vanuit liefde en met een flinke dosis humor. En dat is heilzaam voor pastorant én pastor.

Dit boek is een ideale wegwijzer voor pastoraal werkers, predikanten, ouderlingen, buurtwerkers (enz.), en iedereen die in ‘het spel van de relatie’ wil groeien. Met theorie en tips, met treffende en humoristische voorbeelden uit de pastorale praktijk.

MARIEKE SILLEVIS SMITT is diaconaal predikant, contextueel therapeut en provocatief coach. Vanuit haar coachingspraktijk ‘Onverwacht Opgewekt’ verzorgt zij trainingen provocatief pastoraat.

JAAP HOLLANDER (PSYCHOLOOG EN PROVOCATIEF OPLEIDER): “Marieke Sillevis Smitt heeft het provocatieve gedachtegoed op een integere en zorgvuldige manier vertaald naar de pastorale praktijk.”

JEFFREY WIJNBERG (PSYCHOLOOG, PROVOCATIEF OPLEIDER, COLUMNIST TELEGRAAF): “Marieke is als provocatieve predikant (provokant) absoluut uniek in haar soort, met twee engeltjes op haar schouders.”

HETTY ZOCK (BIJZONDER HOOGLERAAR GEESTELIJKE VERZORGING (RUG) EN PASTORAAL SUPERVISOR/TRAINER): “De provocatieve aanpak van Marieke Sillevis Smitt is een waardevolle en vernieuwende impuls voor het pastoraat.”

Bindwijze
Paperback

 

Taal: Nederlands
ISBN: 9789493220096
Pagina's: 128 pagina's
Publicatiedatum: 2021-10-07

Op voorraad
Gratis verzending vanaf €19,95

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

€ 18.95
Direct bestellen

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Onze veilige betaalmethoden: