Menu

Woord & Dienst

Opiniërend magazine voor Protestants Nederland

Beperkt (Woord & Dienst 2024-3)

Beperkt zijn kan het verlangen aanwakkeren naar meer en groter en beter: een emmer vol. Maar het leven blijft te kort om alle wensen op zulke lijstjes uitgevoerd te krijgen.

In dit nummer onder andere een artikel van Yvonne Lammertink over beperkt zijn en levensbeschouwing. Wat betekent de huidige politieke situatie voor (beperking van) de vrijheid van godsdienst. Mounir Samuel houdt medechristenen een spiegel voor en Paul Schenderling pleit voor beperking van de menselijke druk op de aarde

Recente uitgaven

Over Woord & Dienst

Woord & Dienst geeft maandelijks aandacht aan tal van onderwerpen die relevant zijn voor de kerkelijke praktijk in Nederland – actueel, informatief en opiniërend. Als onafhankelijk maar meelevend tijdschrift vormt het blad een positief-kritisch podium voor veelkleurig protestants geloven. Woord & Dienst geeft ruimte aan de volle breedte van de kerk en is daarom onmisbaar voor wie op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen, standpunten en visies binnen protestants Nederland. Gericht op de kerkelijke praktijk is het blad een bruikbaar uitgangspunt voor bezinning en gesprek in de kerkelijke gemeente.

Redactie
Hanneke Allewijn | Irma Jansen-Kleinjan | Jan-Willem Leurgans | Joanne Seldenrath (eindredactie en secretariaat) | Sybrand van Dijk | Thandi Soko-de Jong

Contact met de redactie
redactiewoordendienst@kokboekencentrum.nl 

Abonnementen

Theologie-en-tijdschrift-Woord-Dienst-mei-2023

Online lezen + tijdschrift thuis?
Neem een tijdschrift abonnement op Woord & Dienst én lees artikelen op Theologie.nl.

 Jaarabonnement Woord & Dienst (11 nummers) & Theologie.nl Basis
Nederland: € 55,00*
Buitenland: € 95,50

Neem een proefabonnement (3 nummers)
Nederland: € 13,75

abonnementsprijs op basis van automatische incasso

Voor collectieve abonnementen (vanaf 5 exemplaren) gelden gereduceerde prijzen. Voor meer informatie hierover kun je een e-mail sturen.

Abonnementenadministratie
Heb je vragen over jouw abonnement? Mail naar: woordendienst@kokboekencentrum.nl

Ik ben abonnee van Woord & Dienst en heb geen account op Theologie.nl

Jaarabonnees van Woord & Dienst kunnen een account  aanmaken op Theologie.nl en daar onbeperkt alle basisartikelen lezen.

  1. Start je voor het eerst met digitaal lezen op Theologie.nl? Activeer dan éénmalig jouw theologie-account: ga naar www.theologie.nl/activeren
  2. Wil je voortaan de artikelen online lezen? Login via ‘Mijn account’ (of klik op het ‘poppetje’ rechts bovenin).

Adverteren? Dat kan!

Download de mediakaart (met informatie over tarieven, aanleverspecificaties en -data).
Voor meer informatie kunt u terecht bij onze advertentieacquisiteur, Roel Abraham (BDU Vakmedia), r.abraham@bdu.nl, 06-542 74 244.