Menu

Woord & Dienst

Opiniërend magazine voor Protestants Nederland

Wat te kiezen (Woord & Dienst 2024-5)

Heel veel keus en keuzevrijheid, daar staat de westerse samenleving om bekend. Als je maar de middelen hebt. De redactie heeft gekozen voor een paar actuele (en soms heftige) terreinen. Welke mogelijkheden zijn er als een gemeente moeite krijgt om het kerkgebouw te onderhouden? Kies je voor de hemel of de aarde? Hoe vrij ben je om over je eigen dood te beslissen? Het gaat echter ook om gekozen worden. Dat is misschien de vraag voor wie gelooft: welke keuzes maak je vanuit het besef dat je geroepen … gekozen bent? Geroepen om vrij te zijn.

Recente uitgaven

Over Woord & Dienst

Woord & Dienst geeft maandelijks aandacht aan tal van onderwerpen die relevant zijn voor de kerkelijke praktijk in Nederland – actueel, informatief en opiniërend. Als onafhankelijk maar meelevend tijdschrift vormt het blad een positief-kritisch podium voor veelkleurig protestants geloven. Woord & Dienst geeft ruimte aan de volle breedte van de kerk en is daarom onmisbaar voor wie op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen, standpunten en visies binnen protestants Nederland. Gericht op de kerkelijke praktijk is het blad een bruikbaar uitgangspunt voor bezinning en gesprek in de kerkelijke gemeente.

Redactie
Hanneke Allewijn | Irma Jansen-Kleinjan | Fulco Timmers | Judith Bouma | Joanne Seldenrath (eindredactie en secretariaat) | Sybrand van Dijk | Thandi Soko-de Jong

Contact met de redactie
redactiewoordendienst@kokboekencentrum.nl 

Abonnementen

Theologie-en-tijdschrift-Woord-Dienst-mei-2023

Online lezen + tijdschrift thuis?
Neem een tijdschrift abonnement op Woord & Dienst én lees artikelen op Theologie.nl.

 Jaarabonnement Woord & Dienst (11 nummers) & Theologie.nl Basis
Nederland: € 55,00*
Buitenland: € 95,50

Theologie proefabo Woord & DIenst met Theologie

Neem een proefabonnement (3 nummers)
Nederland: € 13,75

abonnementsprijs op basis van automatische incasso

Voor collectieve abonnementen (vanaf 5 exemplaren) gelden gereduceerde prijzen. Voor meer informatie hierover kun je een e-mail sturen.

Abonnementenadministratie
Heb je vragen over jouw abonnement? Mail naar: woordendienst@kokboekencentrum.nl

Ik ben abonnee van Woord & Dienst en heb geen account op Theologie.nl

Jaarabonnees van Woord & Dienst kunnen een account  aanmaken op Theologie.nl en daar onbeperkt alle basisartikelen lezen.

  1. Start je voor het eerst met digitaal lezen op Theologie.nl? Activeer dan éénmalig jouw theologie-account: ga naar www.theologie.nl/activeren
  2. Wil je voortaan de artikelen online lezen? Login via ‘Mijn account’ (of klik op het ‘poppetje’ rechts bovenin).

Adverteren? Dat kan!

Download de mediakaart (met informatie over tarieven, aanleverspecificaties en -data).
Voor meer informatie kunt u terecht bij onze advertentieacquisiteur, Roel Abraham (BDU Vakmedia), r.abraham@bdu.nl, 06-542 74 244.