Menu

Romeinen 8-16 – om te lezen, te leren, te leiden

Romeinen 8-16 – om te lezen, te leren, te leiden

Auteur:
Tim Keller

€ 19.95
Direct bestellen

Keller schrijft in zijn inleiding van dit boek:

‘In Romeinen 8 heb ik ontdekt hoe je het evangelie kunt toepassen op je hart, zodat je echt, diepgaand verandert. In de rest van de brief staat hoe die verandering er in de praktijk uitziet.’

Tim Keller combineert nauwkeurige lezing van de tekst met heldere uitleg en verrassende inzichten. Deze studie kan gebruikt worden door voorgangers, door kringen en groepen, en is ook geschikt voor dagelijks persoonlijk gebruik. Keller heeft als geen ander de gave om de waarheid van de Bijbel toe te passen op de wereld van vandaag. Elk hoofdstuk eindigt met een aantal vragen om over na te denken of om samen te bespreken.

Samen met dit boek is er een afzonderlijke studiegids voor Bijbelkringen verschenen: Romeinen 8-16 – Gespreksgids. Deze gids kan zowel voor persoonlijke meditatie en stille tijd gebruikt worden als voor kringen en Bijbelstudiegroepen.

Tim Keller (1950) was van 1989 tot 2017 predikant van Redeemer Presbyterian Church in New York. Hij schreef een groot aantal boeken over theorie en praktijk van het christelijk geloof in de moderne tijd.

Uitvoering
Paperback

ISBN: 9789051945423
Pagina's: 240 pagina's
Publicatiedatum: 2017-04-24

Op voorraad
Gratis verzending vanaf €19,95

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Onze veilige betaalmethoden: