Menu

None

Christelijke boeken top 10 van het Nederlands Dagblad

Het Nederlands Dagblad stelt elke maand een top 10 samen met hierin de best verkochte boeken van het moment. Deze lijst wordt samengesteld op basis van de verkoopgegevens van christelijke boekhandels. Wij vonden de lijst erg interessant en besloten deze te delen:

  1. Dicht bij Jezus – Sarah Young
  2. Ik ben altijd bij je (vrouw-ed.) – Sarah Young
  3. Ik zal er zijn – Lifeprints
  4. Iedere dag geliefd! – Bobby Schuller
  5. Waarom doe ik dit in vredesnaam? – Gert-Jan Segers
  6. Kersten in kleur – Bart Bolier
  7. Het meesterwerk van God – Henk Binnendijk
  8. Dragers van het licht – Royal Jongbloed
  9. Dragende Zijn kruis – H.F. Kohlbrugge
  10. Spreukendagboek – Tim & Kathy Keller

Het meesterwerk van God

In ‘Het meesterwerk van God’ schrijft Henk Binnendijk over het laatste Bijbelboek: Openbaring. Al schrijvend brengt hij vele onderwerpen samen: leven, Bijbel, geloof, prediking en geschiedenis. Al deze thema’s komen uit bij het hart van het evangelie. Waar loopt alles op uit en waar gaat het leven om? Henk Binnendijk onthult een schitterend vergezicht: het onovertroffen meesterwerk waar God aan werkt en waar de mens alleen nog maar van kan dromen. Want: ‘als God de schepper is van een grenzeloos groot heelal met volgens de laatste schattingen 70 triljoen sterren en Hij een plan heeft waar Hij al bijna zes millennia aan werkt, dan moet dat een grenzeloos groot plan zijn, een Meesterwerk!’Waarom doe ik dit in vredesnaam?

Waarom doe ik dit in vredesnaam? - Gert-Jan Segers

Waarom doe ik dit in vredesnaam? van ChristenUnie-partijleider Gert-Jan Segers is een bundel gedachten en overwegingen over zijn politieke werk, zijn geloofsleven en het nieuws van de dag.   Hij snijdt diverse thema’s aan: zijn held Dietrich Bonhoeffer, zijn dochters, Pasen, slavernij, de zorg voor de Schepping, pacifisme en – natuurlijk – de Haagse politiek. Segers is een begenadigd schrijver en staat bekend om zijn open en authentieke geluid en zijn kwetsbare opstelling. Dit boek, dat zijn beste columns uit het Nederlands Dagblad bevat, geeft een kleurrijk beeld van de mens achter de volksvertegenwoordiger en van zijn idealen, gevormd door geloof, hoop en vertrouwen. 

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken