Menu

None

Inspiratie voor goede voornemens

Januari is de maand van de goede voornemens. Maar niet iedereen houdt een goed voornemen een jaar lang vol. In dit overzicht kunt u een aantal boeken vinden die u kunnen helpen bij het waarmaken van uw goede voornemen.


Morgen ga ik echt


Morgen ga ik echt! gaat over hardloopkleding, blessures, looptechnieken en de psychologie van het hardlopen. Hardlopen kan je bijvoorbeeld helpen om af te vallen of om je beter te voelen. Met veel tekeningen, motiverende verhalen, testjes en interviews: start to run today!

Bestel het boek hier

Rust en ruimte in je leven

Janneke de Leede gaat in PUUR! in balans op zoek naar manieren waarop vrouwen met een overvolle agenda en druk sociaal leven rust en balans kunnen vinden.

Bestel het boek hier

Wandelen en genieten met God


Deze praktische ‘wandelgids’ inspireert je om letterlijk aan de wandel te gaan met God en/of met anderen. Aan de hand van vragen, stiltemomenten, gebedsideeën, Bijbelteksten en creatieve opdrachten kom je letterlijk in beweging.

Bestel het boek hier

Omgaan met moeilijke mensen


In Hoe overleef ik moeilijke mensen? introduceert psychotherapeut Jörg Berger beproefde strategieën voor de omgang met moeilijke mensen.

Bestel het boek hier

Lucht in je gezin

voorzijde lucht in je gezinIn Lucht in je gezin laat stiltetrainer Mirjam van der Vegt zien dat stilte en kinderen geen onmogelijke combinatie is. Verder wordt er ook een bijpassend Lucht in je gezin weekend voor ouders georganiseerd. Klik hier voor meer informatie (de link is inmiddels verlopen).

”Lucht in je gezin” verandert je gezin en je kijk op elkaar op een positieve, verbindende manier. Je leert om in alle verwondering en openheid naar elkaar te luisteren, voor elkaar te bidden en Gods Woord te begrijpen en uit te diepen. – RD. 

Gratis online gezinsposters
Het boek werd gemaakt in unieke samenwerking met tekentherapeut Marie-Jeanne Wijnbeek-Simons en een aantal kinderen. Bij het boek horen twee online gezinsposters – die je gratis kan downloaden!
Wil jij deze posters ook in je huis, dat kan!

  1. Ga naar: www.mirjamvandervegt.nl/mirjamsleestafel
  2. Druk op: gratis bonusmateriaal. Vul je gegevens in en de code: Lucht18!
  3. Je kunt de twee posters dan gratis downloaden.
Bestel het boek hier

Mirjam met Lucht in je gezin

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken

Lid worden