Menu

None

Seks is niet slechts een bijzaak

Vorige week verscheen het boek Lang Leve de Liefde. Hét boek voor een goed begin van je leven samen, van Cocky Drost. Lang Leve de Liefde behandelt in tien hoofdstukken de belangrijkste thema’s voor een sterke relatie. Van verliefd zijn tot de kunst van gezond ruzie maken. Onderstaande blog verscheen op www.cip.nl.
Seks is niet slechts een bijzaak
Hoe open we in onze maatschappij tegenwoordig ook zijn over seks, over onze eigen seksuele relatie praten we niet erg gemakkelijk. Onze persoonlijke gevoelens rondom seks onder woorden brengen – of misschien zelfs maar herkennen – is vaak nog best lastig!
Inmiddels weet ik hoe belangrijk seks is in een relatie. Seks is niet slechts een bijzaak. In veel gevallen is het zelfs een graadmeter voor je relatie.
Verwachtingen
Veel mensen hebben het idee dat het met hun seksleven vanzelf wel goedkomt. Maar wat veel mensen niet weten is dat er in bijna elke relatie een moment komt dat het hormonencircus wat bedaart en je ook op seksueel gebied verschillend blijkt te zijn.
Je zou misschien willen, dat seks altijd de meest fantastische beleving is die er bestaat – en gelukkig is het dat ook op sommige momenten. Maar er zijn ook momenten waarop je dat veel minder zo ervaart. Misschien is seks voor jou zelfs wel een klusje, iets waarover je altijd ruzie krijgt met je geliefde of iets waarin je je onbegrepen en afgewezen voelt.
Lees het volledige artikel op www.cip.nl.

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken