Menu

Anne-Marie van BriemenAnne-Marie van Briemen is missionair jongerenwerker bij de HGJB. In die functie geeft ze onder andere missionaire jongerencursussen. Met het nieuwe handboek Dubbelzout wil ze  jonge mensen uitdagen om naar zichzelf te kijken als het ‘zout van de aarde’. Aan de hand van denk- en bewustwordings-opdrachten, tips, korte bijbelstudies en voorbeelden krijgen ze alle informatie en inspiratie voor een missionaire levensstijl die ‘dubbelzout’ is. Geschikt voor jongerenkringen, maar ook uitdagend om alleen door te werken.
In de video hieronder gaat Anne-Marie van Briemen in op de achtergronden van Dubbelzout. De twee video’s er onder zijn zgn. korte ‘gereedschapsclips’ voor gebruik door jongerenkringen. 

Dubbelzout

Anne-Marie van Briemen is missionair jongerenwerker bij de HGJB. In die functie geeft ze onder andere missionaire jongerencursussen. Met het nieuwe handboek Dubbelzout wil ze  jonge mensen uitdagen om naar zichzelf te kijken als het ‘zout van de aarde’. Aan de hand van denk- en bewustwordings-opdrachten, tips, korte bijbelstudies en voorbeelden krijgen ze alle informatie en […]

Boekomslag Dubbelzout van Anne-Marie van Briemen
Boekomslag Dubbelzout van Anne-Marie van Briemen

Nieuwe boeken