Menu

Boeken op de radio: 'Woestijnregen' en 'Lucht in je gezin'

Redactie Theologie.nl

Presentator Jorieke Fredrikze behandelt deze week twee van onze boeken in haar GNR show Bij Jorieke. Aankomende woensdag heeft Jorieke het over het boek ‘Woestijnregen‘ van Elise Brouwer. Hieronder kunt u ook de show van afgelopen maandag over het boek ‘Lucht in je gezin‘ van Mirjam van der Vegt terugvinden. 

Groot Nieuws Radio (GNR) wil christenen dienen met het Evangelie van Jezus Christus, zodat zij houvast vinden in het geloof en zich uitgedaagd weten hun geloof in te zetten voor gezin, kerk en samenleving. Tegelijkertijd wil Groot Nieuws Radio christenen prikkelen om kritisch over actuele geloofsthema’s na te denken.

Woestijnregen – Elise Brouwer


Aankomende woensdag, 29 augustus, kunt u tussen 10-12 uur naar een interview met Elise Brouwer luisteren. De auteur van het boek ‘Woestijnregen‘ is te gast bij GNR Bij Jorieke. 

Woestijnregen‘  is een bemoedigend dagboek voor mensen die lijden aan depressie en angsten. Wat als je ten onder lijkt te gaan aan gevoelens van hopeloosheid, zinloosheid en intens verdriet? Waar is God als alles donker is?

Aan de hand van zeven thema’s neemt Elise Brouwer de lezer mee op haar weg door depressie en angst. Zonder gemakkelijke antwoorden, openhartig en eerlijk, vertelt ze over haar ervaringen met depressie en het leven met God. Zo is dit boek een metgezel voor mensen die donkere dagen meemaken.


N.a.v. Woestijnregen / Elise Brouwer / Boekencentrum / als paperback en als e-book


Lucht in je gezin – Mirjam van der Vegt


Mirjam van der Vegt was afgelopen maandag al te gast in GNR Bij Jorieke om te vertellen hoe je in de hectiek van een gezin rust kunt creëren met elkaar en God kunt zoeken. Ze schreef er het boek ‘Lucht in je gezin‘ over en deelde aan de hand daarvan een aantal lessen.

Mirjam van der Vegt is auteur en stiltetrainer. Ze schreef de Stiltelijn en geeft bijbehorende retraites en trainingen. In dit boek werkt ze samen met tekentherapeut Marie-Jeanne Wijnbeek-Simons van BeTekenTaal en een aantal kinderen.

Het gesprek met Mirjam van der Vecht is hier terug te luisteren.


N.a.v. Lucht in je gezin / Mirjam van der Vegt / Boekencentrum / als hardcover en als e-book

    

Boeken op de radio: 'Woestijnregen' en 'Lucht in je gezin'

‘Woestijnregen’ van Elise Brouwer en ‘Lucht in je gezin’ van Mirjam van der Vegt ter sprake in ‘Bij Jorieke’ van GNR.

Nieuwe boeken

Lid worden