Menu

None

Herinneringsboek voor kinderen

Als er iemand sterft, dan is dat vaak heel verdrietig. Er moet afscheid genomen worden van iemand die je goed kende en van wie je hield.  Nu jij hier niet meer bent is een herinneringsboek voor kinderen. Waarin ze lezen over wat er allemaal gebeurt als er iemand dood is gegaan. Maar het is ook een herinneringsboek, waarin kinderen kunnen tekenen, schrijven en dingen inplakken. Zo zullen zij degene die is overleden nooit vergeten.


Nu jij hier niet meer bent (1 ex.)

Nu jij hier niet meer bent - Corine de Jong

Nu jij hier niet meer bent van Corine de Jong is een invulboek voor als er iemand is overleden. Wat gebeurt er allemaal als iemand gestorven is? Kinderen vertellen over hun ervaringen, en ook staat er in dit boek informatie over bijvoorbeeld de rouwkist, de afscheidsdienst en de grafsteen. Verder is er ruimte om over het afscheid te schrijven, foto’s in te plakken en herinneringen op te halen. Met mooie illustraties van Linette Trapman.
Corine de Jong heeft een eigen uitvaartonderneming en weet vanuit haar werk hoe belangrijk het is om kinderen te betrekken en te begeleiden bij het afscheid van een dierbare. Zij reikt kinderen én hun ouders graag dit invulboek aan om samen in gesprek te gaan.

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken