Menu

None

Fraai vormgegeven en praktische registers voor kerken

doopregister 1

Regelmatig ontvangen wij vragen over registers voor kerken. Hierbij bedoelen wij vragen over het Doopregister, Huwelijksregister, Overlijdensregister en Ledenregister. In elk van deze registers kunnen kerkenraden overzichten bijhouden voor het kerkelijk archief. Voor alle registers geldt dat ze niet specifiek gebonden zijn aan een kerkverband. Elk register kent eenzelfde opbouw:

In het voorbedrukte deel worden de kerkelijke gegevens van de dopeling genoteerd. Op het gelinieerde deel kunnen de gegevens op datum of op alfabetische volgorde worden genoteerd, geheel naar eigen inzicht.

Bij Boekencentrum zijn de vier genoemde registers verkrijgbaar:

In het Doopregister kunnen kerkenraden de dopelingen registreren. Het biedt ruimte voor het registreren van 600 dopelingen.

Het Huwelijksregister is ontwikkeld om huwelijken te registreren. Dit register biedt ruimte voor de registratie van 600 huwelijken.

Het Ledenregister is bestemd voor kerkenraden die hun leden willen registreren. Het register biedt ruimte voor 1.500 leden.

In het Overlijdensregister kunnen kerkenraden 600 overledenen registreren.

Bij elk register hebben we op de bestelpagina een extra afbeelding van het binnenwerk opgenomen. Deze afbeelding betreft een deel van het voorbedrukte deel waarop kerkenraden de gegevens noteren. Klik onder de grote afbeelding op een van de kleine afbeeldingen.

Het voordeel van deze registers is dat ze aansluiten bij de registers van vroegere tijden. De registers zijn praktisch vormgegeven in een zwarte linnen band.

Doopregister, Huwelijksregister, Ledenregister en Overlijdensregister: voor elke kerkelijke gemeente dé manier om gegevens met betrekking tot de leden te registreren.

Klik op op de bestelknop om het register te bestellen:

[table id=19 /]

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken