Menu

None

Avond Over de hemel met Henk Binnendijk

Barcelona, Spain - June 28: decor of the door of Sagrada Familia on June 28, 2017 in Barcelona, Spain. This impressive cathedral was designed by Antoni Gaudi.
Henk Binnendijk
Henk Binnendijk

Vrijdagavond 6 september beleggen Boekhandel Het Baken Katwijk en Uitgeverij KokBoekencentrum een avond met Henk Binnendijk. Hij zal spreken over de hemel. Tijdens de avond komen allerlei vragen over de hemel aan bod. Wie kan hier beter over vertellen dan de auteur van het boek Hoe ziet de hemel eruit? Tijdens deze avond ontvangt Henk Binnendijk het eerste exemplaar van zijn nieuwe boek. En kan het publiek in gesprek gaan met Henk Binnendijk.

Over de aanleiding van het boek

hoe ziet de hemel eruit henk binnendijk

Toen Henk Binnendijk een interview had voor GrootNieuwsRadio met Jorieke, vroeg zij hem iets over de hemel. Toen zei zij heel abrupt: Hoe ziet de hemel eruit? Henk antwoordde net zo snel: ‘Dat weet ik niet.’ En hij zweeg. Maar Jorieke hield de microfoon bij zijn mond en zei ook niets. Hij moest wel verder gaan. Toen ging Henk praten en achteraf bleek dat hij een half uur over de hemel had gesproken. Dat maakte iets in hem wakker. Later kwamen er nog een paar dingen bij waardoor hij dacht: Ik denk dat het de bedoeling is van de Here God dat ik over de hemel ga schrijven.’ En zo geschiedde…

Praktische informatie & aanmelden

De avond Over de hemel vindt plaats naar aanleiding van het verschijnen van het nieuwe boek van Henk Binnendijk, Hoe ziet de hemel eruit?.

Datum: vrijdag 6 september 2019, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Plaats: Tripodia, Hoornesplein 155, 2221 BE Katwijk aan Zee

Doelgroep: iedere belangstellende

Toegang gratis.

Graag aanmelden via promotie@kokboekencentrum.nl of via de Facebookpagina van Boekhandel Het Baken Katwijk. Onder de aanmelders wordt een boekenpakket van Henk Binnendijk verloot


Hoe ziet de hemel eruit?

hoe ziet de hemel eruit henk binnendijk

Henk Binnendijk weet niet hoe de hemel er uit ziet. En toch wilde hij er graag een boek over schrijven. Want de Bijbel begint met de woorden: ‘In het begin schiep God de hemel. De hemel is het zenuwcentrum waar de aarde uit voortgekomen is. En ook met de aarde heeft God een hemels doel. Enerzijds weten we niet wat de hemel is. De hemel is een geestelijke werkelijkheid, die je niet onder woorden kunt brengen. Anderzijds is er zoveel over te zeggen. Het woord ‘hemel’ wordt meer dan zevenhonderd keer genoemd in de Bijbel.

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken