Menu

None

De 10 mooiste boeken van Anselm Grün

Barcelona, Spain - June 28: decor of the door of Sagrada Familia on June 28, 2017 in Barcelona, Spain. This impressive cathedral was designed by Antoni Gaudi.

Anselm Grün draagt er de zakelijke verantwoordelijkheid voor een honderdtal monniken en 280 employees. Bovendien is hij werkzaam als geestelijk adviseur en cursusleider. Zijn doel is het geloof zo praktiseren en uitleggen dat anderen het kunnen of weer leren begrijpen. Daarin is hij zo succesvol gebleken dat hij zich nu met recht ‘de bekendste spirituele auteur van onze tijd’ mag noemen. Hieronder selecteerden wij de 10 mooiste boeken van Anselm Grün. Klik hier voor het volledige overzicht van zijn boeken.

De mooiste boeken van Anselm Grün

anselm grün verandering
anselm grün god als u er bent
anselm grün schoonheid ervaren
anselm grün de 10 mooiste boeken
anselm grün de 10 mooiste boeken van anselm grün
anselm grün omgaan met conflicten
mooiste boeken
leven uit de stilte
de mooiste boeken van anselm grün
gelukkig ouder worden anselm grün

Over de auteur

Anselm Grün groeide op in München in een traditioneel rooms-katholiek gezin. Hij studeerde filosofie en theologie en verbond hij zich met de benedictijnen van de abdij van Münsterschwarzach. Grün lijkt qua uiterlijk het prototype van een monnik: bedachtzaam pratend, in zwarte pij, lange haren, lange baard. Maar wereldvreemd is hij allerminst. In het klooster is hij in de eerste plaats economisch directeur (‘cellarius’ in kloosterjargon). Hij draagt er de zakelijke verantwoordelijkheid voor een honderdtal monniken en 280 employees. Bovendien is hij werkzaam als geestelijk adviseur en cursusleider. Zijn doel is het geloof zo praktiseren en uitleggen dat anderen het kunnen of weer leren begrijpen. Daarin is hij zo succesvol gebleken dat hij zich nu met recht ‘de bekendste spirituele auteur van onze tijd’ mag noemen. Zijn boeken zijn in 28 talen vertaald. Bij Ten Have verschenen al meer dan veertig titels van zijn hand en jaarlijks komen er nieuwe bij.

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken