Menu

None

NIEUWE HORIZONTEN VAN HOOP ONTDEKKEN

Kairos-Sabeel nodigt u uit voor een inspiratiemiddag tegen uitzichtloosheid en vermoeidheid. Ook is gevoelens van in de steek gelaten worden door de eigen kerk en de politiek een onderwerp van de middag.


Wat kunnen we elkaar aan hoopvols doorgeven?

De inspiratiemiddag vindt plaats op zaterdag 10 november 2018 in de Johanneskerk in Amersfoort. De middag zal starten om 12.30 uur en eindigt om 16.45 uur. 

Op deze dag krijgt u de gelegenheid om elkaar weer te zien of nieuwe mensen te ontmoeten. U zult ook bijgespijkerd worden over wat er speelt en u zult nieuwe horizonten ontdekken. Het programma zorgt ervoor dat u creatief om kunt gaan met deze nieuwe horizonten.

Met een middaggebed, verhalen van voorzitter Kees Blok, oud-Sabeel stagiaire Geke van Vliet en Meindert Dijkstra over zijn boek ‘Palestina en Israël: een verzwegen geschiedenis’ en de creatieve manieren waarop Toine van Teeffelen bij de muur werkt, zoeken we nieuwe horizonten van hoop.

Geef u op door een mailtje te sturen naar het volgende adres: mailto:INFO@KAIROS-SABEEL.NL

   Palestina en Israël: een verzwegen geschiedenis

Palestina en Israël - Meindert Dijkstra

    
   

De onbekende geschiedenis van Palestina en Israël

Dit boek van Meindert Dijkstra is een wetenschappelijke historische studie over de onbekende geschiedenis van Palestina en Israël. Het gaat om de tijd vóór de stichting van de staat Israël in 1948. Dit is een verzwegen geschiedenis van winnaars en verliezers in hetzelfde land, van de 13e eeuw voor Christus tot aan de Eerste Wereldoorlog.

    N.a.v. Palestina en Israël | Meindert Dijkstra | Uitgeverij KokBoekencentrum | Als paperback | Als e-book

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken