Menu

None

Marga Haas verzorgt een inspiratiemiddag!

Op zaterdag 23 februari verzorgt Marga Haas een inspiratiemiddag/lezing in de Abdij van Berne.
Marga is auteur van diverse boeken. Haar laatstverschenen boek is Parelduiken. 52 bijbelse verrassingen voor het hele jaar. In Parelduiken stoft ze de oude bijbelteksten af en presenteert ze deze fris en sprankelend. Zo eerlijk, zo open en ontwapenend, dat ze mensen van nu op een nieuwe manier aanspreken. De 52 korte overwegingen geven stof tot nadenken en vragen om herlezen te worden.
Op 23 februari zal Marga ook ingaan op haar grote inspiratiebron, Meester Eckhart.
Marga Haas is theologe. Ook werkt ze als geestelijk verzorger in een hospice. Ze schrijft columns voor diverse tijdschriften en spreekt door het hele land. Haar eigen geluid is gevormd door meditatie, de mystieken en de deuken en barsten die zij in haar leven opliep.
 

Belangrijke informatie:

Datum: zaterdag 23 februari 2019
Aanvang: 14.30 uur
Plaats: Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk
Entree: € 15,- (inclusief consumptie)
Wij verzoeken u om plaatsen te reserveren per e-mail op activiteiten@bernemedia.com.
De aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling. Entree kost € 15,- p.p. en de betaling kan verstuurd worden naar bankrekening NL19 INGB 0000 825536 t.n.v. Boekhandel Berne. Onder vermelding van Inspiratiemiddag Marga Haas 23 februari en uw naam.
 
U BENT WELKOM!
 


 

Parelduiken

52 bijbelse verrassingen voor het hele jaar
Parelduiken Marga Haas

 
Parelduiken van Marga Haas bevat 52 korte overwegingen. Eén voor elke week op het ritme van het jaar. De auteur presenteert oude bijbelteksten zo fris en sprankelend dat ze mensen van nu op een nieuwe manier aanspreken. De overwegingen geven stof tot nadenken en vragen erom herlezen te worden.

 

Bestel het boek hier

 


N.a.v. Parelduiken | Marga Haas | Uitgeverij KokBoekencentrum | Als paperback | Als e-book

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken