Menu

None

Terugblik op #hoezoheilig

Gisteravond was de feestelijke uitreiking van het eerste exemplaar van de glossy nieuwheilig. Kijk hieronder voor een sfeerimpressie en een terugblik op een bijzonder geslaagde avond!

Foto: (c)Michiel Wijnbergh

In een vol Louis Hartlooper Complex in Utrecht reikte Janneke Stegeman gisteravond het eerste exemplaar van nieuwheilig.nu uit aan zangeres Shirma Rouse. Tijdens het lanceringsevenement werd het heilige verkend. O.a. Rikko Voorberg, Claartje Kruijff, Sylvana Simons en Janneke Stegeman gingen met elkaar in discussie over wat nu eigenlijk heilig is en deelden hun mooiste heilige momenten met de zaal. Er was muziek van oed muzikant Nizar Rohana die met zijn mooie Arabische klanken de zaal tot rust bracht en een meer dan interessante discussie over lichamelijkheid en racisme met Mounir Samuel, Robert Jan Nijland, Jolanda Molenaar en Godian Ejiogu.

Foto: (c)Michiel Wijnbergh

Nieuwheilig.nu is vanaf vandaag in kiosken en boekhandels verkrijgbaar.


Vrijspraak voor losers

Vrijspraak voor losers - Nadia Bolz-Weber

In Vrijspraak voor losers houdt Nadia Bolz-Weber een vlammend pleidooi voor religieuze vrijheid. In een eerlijke, verhalende stijl vertelt zij over haar werk als pastor. Zij ontdekt dat God zich laat vinden in alle mensen. Keer op keer ontmoet ze God in mensen die het minst geschikt lijken: een agnost, een travestiet of een criminele bisschop. Door deze onheilige heiligen te ontmoeten, leert ze wat genade is. Dit boek laat zien wat er gebeurt als gewone mensen brood en wijn delen, de Bijbel lezen en elkaar hun levensverhalen vertellen.

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken