Menu

None

Tim Vreugdenhil: 'Op zoek naar de diepere dimensie'

Tim Vreugdenhil, stand-up theoloog en auteur van het boek Stand-up Theologywerd geïnterviewd voor het leesmagazine van Bol.com. Lees hieronder een deel van het interview en klik op de link om de volledige tekst te lezen. En ook leuk: win één van de drie exemplaren van zijn boek die Bol.com weggeeft!

Wie ben je en wat doe je?tim vreugdenhil stand-up theology

Mijn naam is Tim Vreugdenhil. Dominee. Een echte bedoel ik: theologie gestudeerd. En vijftien jaar predikant geweest van kerkelijke gemeentes, in Amstelveen en Amsterdam. Daarna besloot ik mezelf opnieuw uit te vinden. Ik ben als dominee het ondernemerspad op gegaan en werk aan een pioniersproject in de binnenstad van Amsterdam.

Wat is een pioniersproject?

Dat is een plek waar ik probeer om ‘kerk’ opnieuw uit te vinden, in vorm en inhoud. Ik doe geen kerkdiensten maar verzin nieuwe formats. Ik maak bijvoorbeeld een keer of zes per jaar een theaterprogramma in een leegstaande kerk waarin ik een actueel thema aan de orde stel. Denk aan stress, leven in je bubbel, fear of missing out en liefde in tijden van Tinder. Vervolgens zoek ik bij dat thema naar de diepere dimensie, de spirituele laag. Op dezelfde manier verzorg ik inspiratiesessies in een business-context.
Klik hier om het volledige interview te lezen en om kans te maken op een gratis exemplaar van Stand-up Theology.

Boeken die Tim Vreugdenhil aanbeveelt:

[huge_it_portfolio id=”27″]

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken

Lid worden