Menu

None

Uitgeverij Kok/Boekencentrum hoofdsponsor Nacht van de Theologie 2017

Bestel hier uw kaarten voor De Nacht van de Theologie
 
De Nacht van de Theologie zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 23 september in Hilversum in het gebouw van KRO-NCRV. Tijdens dit evenement wordt bekend gemaakt welk boek het theologisch boek van het jaar is geworden en wie zich een jaar lang Theoloog des Vaderlands mag noemen.
Aan de titel Theoloog des Vaderlands is dit jaar voor het eerst een prijs verbonden van 10.000 Euro, ten behoeve van een door de winnaar op te zetten project. Deze prijs is beschikbaar gesteld door het Vermeulen Brauckman Fonds.

De ‘Nacht’ zal aanhaken bij 500 jaar Reformatie en iedereen met belangstelling voor theologie is van harte welkom.

Het hele evenement is te volgen via een liveblog op NachtvandeTheologie.nl. Ook wordt er een aantal keer op NPO Radio 5 geschakeld naar het evenement. Meer informatie, o.a. over de aanvangstijd wordt spoedig bekend gemaakt.
Het aantal organisaties dat zich heeft aangemeld om op de een of andere wijze betrokken te zijn bij de Nacht van de Theologie is weer een mooie mix van verschillende werkterreinen die baat hebben bij de zichtbaarheid van theologie: KRO-NCRV en EO, Universiteit van Tilburg/FKT, Radbouduniversiteit, Vrije Universiteit, Christelijke Hogeschool Ede, hogeschool Windesheim, PthU, Trouw, Nederlands Dagblad, Jongbloed, Vermeulen Brauckman Fonds, het Nederlands Bijbelgenootschap, Rijksuniversiteit Groningen, Theologische Universiteit Kampen, en de Remonstranten.
Uitgeverij Kok/Boekencentrum is dit jaar hoofdsponsor van de Nacht van de Theologie.
 
Bestel hier uw kaarten voor De Nacht van de Theologie

Wellicht ook interessant

Nieuwe boeken